60. Eftertanke (Bild 61)

Vid närmare eftertanke inser jag att det inte är sunt att det betydligt oftare är jag som hör av mig till vissa personer jag bryr mig om. Ibland kan det säga endel om hur viktig man faktiskt är i deras ögon genom att se hur lång tid det tar innan de hör av sig. Varför lägga energi på de människor som man är obetydlig för?

Kommentarer

Anonym sa…
Vackert porträtt.
Exakt det där funderar jag just nu på också! Jag har en bror som aldrig hör av sig till mig, som inte varit och hälsat på mig på över två år och i år när han igen ignorerade min födelsedag kom jag till slutsatsen att jag betyder ingenting för honom. Dessvärre betyder han något för mig och där är jag nu! Ska jag fortsätta höra av mig och vara trevlig och bara ge och aldrig få något tillbaka eller hur ska jag göra? Det är svårt för när vi väl träffas hos mamma så är det trevlig och vi har roligt men det finns en ekande känsla i mig så gör mig ledsen! Jag vet inte men när det gäller kompisar är det nog lättare att låta bli att höra av sig tillbaka då man inte spontant träffar på dem på samma sätt som släktingar! Hoppas du kommer fram till hur du vill göra och att du sedan mår bra av det du har valt!

Det är ett jättefint porträtt som jag gissar är självporträtt? OM det är det så är det ännu finare för självporträtt är verkligen inte lätt att göra!

Populära inlägg i den här bloggen